search & advies
Maitland Search & Advies is gespecialiseerd in
recrutering & selectie, loopbaanadvies en coaching
Loopbaanadvies

Mobiliteit is in de plaats gekomen van lifetime employement. Organisaties, functies, verhoudingen en structuren veranderen voortdurend. Mensen ontwikkelen zich; ze leren nieuwe vaardigheden aan en verkrijgen meer kennis, meer ervaring. Verandering lijkt de enige constante. Voor de meeste van ons betekent dit dat we een aantal malen in ons werkende leven op een kruispunt komen te staan en de mogelijkheid hebben onze richting voor de toekomst opnieuw te bepalen.

Soms is de keuze helder en staat de richting vast. Veel vaker echter is het toekomstperspectief niet zo duidelijk. Wij hebben teveel keuzes of zijn juist het zicht kwijt op wat wij eigenlijk kunnen en willen. Wij weten wel waar we goed in zijn, maar hebben tijdelijk geen helder zicht op onze mogelijkheden of wat wij het liefst doen. We hebben het te druk om de arbeidsmarkt te volgen en weten niet waar bedrijven op dit moment behoefte aan hebben. We willen wel bewegen, maar weten niet precies waar heen en hoe.

Wanneer u op zo'n punt in uw loopbaan bent, dan heeft u een unieke kans om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en andere wegen te ontdekken. Een ervaren gids en sparring partner kan ondersteuning bieden bij het kiezen van uw richting, het uitstippelen van de route en het bereiken van het doel. U bent de wandelaar op weg naar een nieuwe baan, wij reiken de kaarten aan en zijn uw persoonlijke trainer en coach.

Elk individu en elke situatie vragen om een unieke eigen aanpak. Daarom bieden wij geen standaard loopbaanpakket aan, maar flexibele, persoonlijke en op maat gesneden programma's. Het programma is opgebouwd uit drie tot vijf dagdelen. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen:

 

assessment

curriculum vitae

carrièrepaden

loopbaanankers

sterkte/zwakte analyse

arbeidsmarktorientatie

netwerken

competenties

loopbaanmotieven

sollicitatiebrief en sollicitatietraining


[ Home ] [ Over het bureau ] [ Diensten ] [ Contact ]


© C.Marketing Strategie