search & advies
Maitland Search & Advies is gespecialiseerd in
recrutering & selectie, loopbaanadvies en coaching
Executive search

Maitland Search & Advies biedt ondersteuning bij het invullen van specialistische-, management - en directiefuncties in profit en not-for-profit sectoren.

De basis van het succes van elke procedure ligt in een goede samenwerking. Wederzijds commitment is het uitgangspunt. Het gemeenschappelijke doel is de selectie van de beste kandidaat voor uw vacature.

Goede mensen zijn vaak schaars. Wij beschikken over de juiste netwerken om de geschikte kandidaten te bereiken. Daarnaast hebben wij de kennis om hen goed te informeren en de betrokkenheid om hen te enthousiasmeren.

Een door ons opgesteld profiel van de functie geeft hen een helder beeld van de vacature, de organisatie, de kansen en bedreigingen. In een persoonlijk gesprek wordt dit profiel uitvoerig toegelicht. Alleen gemotiveerde, relevante kandidaten worden, met een zorgvuldige rapportage en onderbouwing, aan de opdrachtgever voorgedragen.

Is de juiste persoon eenmaal aan boord, dan biedt Maitland Search & Advies zonder extra kosten drie persoonlijke coachingsgesprekken aan, om de introductie en het succes van de plaatsing te verzekeren.

De opdrachtgevers van Maitland Search & Advies bevinden zich in verschillende branches en variŽren van omvang en structuur. Naast deze generalistische ervaring ligt er een duidelijk accent op media, cultuur en marketing & communicatie.

[ Home ] [ Over het bureau ] [ Diensten ] [ Contact ]


© C.Marketing Strategie